Macadamia-chocokoeken

4
Makkelijk
Macadamia-chocokoeken

Bereidingswijze

25 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Hak de noten en de chocolade. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng in een kom het merg met de noten en de chocolade. Roer de bloem, bakpoeder, boter, suiker en ei erdoor en kneed tot een soepel deeg. Maak 10 ballen van het deeg en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Druk het deeg plat. Bak de koeken in circa 20 minuten gaar.

Ingredienten

10
Porties

Macadamia-chocokoeken

  • 125 g macadamianoten
  • 100 g pure chocolade
  • 1 vanillestokje
  • 175 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 125 g zachte boter
  • 75 g suiker
  • 1 ei

Extra nodig

  • bakpapier
  • bakplaat
Macadamia-chocokoeken
Geef je waardering
4