
Ik ben Raquel Palla Lorden
- Specialiteiten
-
Comfort Mediterrane keuken en street food
- Inspiraties
-
'Het internet', kookboeken en culinaire vrienden
- Favoriete ingrediënten
-
Snuf zout in zoete recepten en 'n snuf suiker in hartige recepten - geloof me
- Favoriete recept
-
Kan er iets op tegen een bord pasta met ragù en een kilo Parmezaan?
Waarom ben je gaan koken?
Het begon allemaal als culinair redacteur, waar ik me vastbeet in culinair nieuws en factchecks. Gaandeweg vond ik mijn weg naar de keuken en ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Dankzij mijn achtergrond in culinaire journalistiek deel ik vaak niet alleen het recept, maar ook het verhaal erachter.
Waar kan je mij van kennen?
Heb je die absurde desserts gezien op 24Kitchen social? Ja, dat ben ik dus. Verder kun je me kennen als auteur van 'De bijbel van de Spaanse keuken' of mijn food pop-ups in Amsterdam.