De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
Raquel Palla Lorden

Ik ben Raquel Palla Lorden

Chef
Specialiteiten
Comfort Mediterrane keuken en street food
Inspiraties
'Het internet', kookboeken en culinaire vrienden
Favoriete ingrediënten
Snuf zout in zoete recepten en 'n snuf suiker in hartige recepten - geloof me
Favoriete recept
Kan er iets op tegen een bord pasta met ragù en een kilo Parmezaan?

Waarom ben je gaan koken? 

Het begon allemaal als culinair redacteur, waar ik me vastbeet in culinair nieuws en factchecks. Gaandeweg vond ik mijn weg naar de keuken en ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Dankzij mijn achtergrond in culinaire journalistiek deel ik vaak niet alleen het recept, maar ook het verhaal erachter.

Waar kan je mij van kennen? 

Heb je die absurde desserts gezien op 24Kitchen social? Ja, dat ben ik dus. Verder kun je me kennen als auteur van 'De bijbel van de Spaanse keuken' of mijn food pop-ups in Amsterdam.

Mijn recepten

Recepten van Raquel Palla Lorden

Toon alle recepten van Raquel Palla Lorden