- Snijd de wortels en bleekselderij in stukken. Pel en hak de uien fijn.
- Verhit in een hete wok een beetje arachideolie, de wortels, bleekselderij en uien.
- Snijd de gerookte worst in blokjes, voeg toe aan de wok en bak circa vijf minuten.
- Hak de knoflook fijn en snijd de vleestomaten in stukjes. Voeg de knoflook, vleestomaten, een scheutje rode wijn en wat Chinese laurierblaadjes toe. Laat de saus 10 minuten zachtjes doorkoken.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Leg de hele vis in de borrelende saus.
- Vul de wok met ongeveer 1 liter water. Dek af en laat circa 2 uur zachtjes koken.
- Haal voorzichtig de vis uit de pan en leg in een serveerschaal, laat de saus zachtjes inkoken.
- Giet de saus over de vis en garneer met gehakte peterselie.
120 min voorbereidingstijd
60 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties