Aubergine-crème
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Prik de aubergines rondom in met een vork en smeer in met wat olijfolie. Leg ze op een bakplaat. Pof de aubergines voor 30 minuten.
-
Snijd de gepofte aubergines doormidden. Verwijder het steeltje en schep met een lepel het vruchtvlees uit de aubergine.
-
Pureer de aubergine glad samen met 2 el crème fraîche en breng op smaak met peper en zout.
Falafelwraps
-
Rasp de komkommer met een grove rasp en laat de komkommer uitlekken in een zeefje. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
-
Bak de falafel rondom mooi bruin in een koekenpan met een beetje olijfolie. Verwarm de wraps in een droge koekenpan voor 15 seconden per kant.
-
Smeer de wraps royaal in met de aubergine-crème. Verdeel dan de sla, komkommer en falafel over de wrap.
-
Verkruimel de feta en verdeel dit samen met de bosui over de wrap. Garneer naar smaak met wat granaatappelpitten.
0 reacties