De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos

Deze bananenpannenkoekjes met havermout en kokos zijn het perfecte voedzame ontbijt of tussendoortje.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

"Bananenpannenkoekjes zijn een echte klassieker. Ze zijn makkelijk om te maken en daarnaast zijn ze heerlijk als ontbijt of lunch."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Haal de bananen uit de schil en prak fijn met een vork. Voeg de eieren toe en kluts los. Meng de havermout erdoor. Verwarm een grote koekenpan met een beetje olijfolie of kokosolie.

  2. Bak pannenkoekjes van ongeveer 10 centimeter doorsnee. Rooster ondertussen in een andere (droge) pan de kokosrasp goudbruin. Serveer de bananenpannenkoekjes met de blauwe bessen, kokos en eventueel wat honing of ahornsiroop

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.