Haal de bananen uit de schil en prak fijn met een vork. Voeg de eieren toe en kluts los. Meng de havermout erdoor. Verwarm een grote koekenpan met een beetje olijfolie of kokosolie. Bak pannenkoekjes van ongeveer 10 centimeter doorsnee. Rooster ondertussen in een andere (droge) pan de kokosrasp goudbruin. Serveer de bananenpannenkoekjes met de blauwe bessen, kokos en eventueel wat honing of ahornsiroop
Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
PLUS
Ingredienten
4
Personen
Voor de pannenkoekjes
- 2 rijpe Fairtrade bananen
- 4 medium eieren
- 2 el havermout
- 2 el kokosrasp
- 125 g blauwe bessen
- Optioneel: honing of ahornsiroop
Bereidingswijze
15 minuten
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen