Pel en snijd 2 sjalotten in partjes.
Bestrooi de kippendijen met zout en peper. Leg ze met de sjalotten in partjes, rasp van 1 limoen en 2 eetlepels limoensap in een pan en voeg de kokosmelk en wat water en de toe zodat de kip net onderstaat.
Breng aan de kook, draai het vuur laag en pocheer de kip in circa 10 tot 15 minuten gaar. Laat iets afkoelen en pluk dan het kippenvlees.
Verwarm de wraps even in een koekenpan (hierdoor worden ze lekkerder van smaak). Laat ze afkoelen.
Pel en snipper het andere sjalotje heel fijn.
Pluk de korianderblaadjes.
Pel de avocado’s en doe het vruchtvlees met de wasabi in een kom of vijzel. Prak of stamp het vruchtvlees fijn. Schep de sjalot en koriander erdoor.
Breng de guacamole op smaak met limoensap, sesamolie en zout.
Snijd de radijsjes in plakjes of stukjes. Was en scheur de slabladjes van de kropjes.
Hak of stamp de pinda’s grof.
Beleg de tortilla’s met guacamole, slablaadjes, kip, radijs en korianderblaadjes. Strooi er wat gehakte pinda’s over en geef er extra limoenpartjes bij.
0 reacties