De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gegrilde wagyu met krokante japanse salsa

Schil voor de salsa de rode ui en snipper zeer fijn. Verhit een eetlepel olie in een pan en rooster het broodkruim goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Pluk de bladselderij en hak fijn. Was de komkommer, snijd overlangs en verwijder de zaadlijsten. Snijd in zeer fijne blokjes. Was de radijsjes in blokjes.

45 MIN
Gegrilde wagyu met krokante Japanse salsa

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Schil voor de salsa de rode ui en snipper zeer fijn. Verhit een eetlepel olie in een pan en rooster het broodkruim goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

Pluk de bladselderij en hak fijn. Was de komkommer, snijd overlangs en verwijder de zaadlijsten. Snijd in zeer fijne blokjes. Was de radijsjes in blokjes. Meng de ui, broodkruim, 4 eetlepels komkommer, radijs met elkaar, voeg de sesamolie en sesamzaad toe.

Snijd de paddestoelen in plakjes van 3 millimeter en besprenkel met olie. Bak de paddenstoelen in een koekenpan goudbruin en breng op smaak met zout en peper. Meng voor de saus alle ingrediƫnten en roer goed door. Laat in een steelpan rustig inkoken tot een stroperige saus.

Verhit een grill en bak het vlees aan beide kanten aan. Breng op smaak met zout en peper.

Giet de saus bij het vlees. Snijd het vlees in plakjes verdeel over de borden met een lepel saus, verdeel de gebakken paddestoelen. Schep de krokante salsa over het vlees.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. DitĀ keerĀ delen de chefs Miljuschka, Giovanni, EstĆ©e, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

Ā 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker