Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in stukken. Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in stukjes. Ris de rozemarijn en hak de naalden fijn. Verhit olie in een pan en bak de paprika's zonder te kleuren. Voeg sjalot, knoflook, peper en rozemarijn toe en bak kort mee. Blus af met de groentebouillon, breng aan de kook en kook de paprika gaar. Snijd de feta in blokjes en de blaadjes basilicum in reepjes. Pureer de soep, schenk hem door een zeef en laat afkoelen. Verdeel de soep over borden en garneer met feta en basilicum.
koude gele paprikasoep
Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in stukken. Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in stukjes. Ris de rozemarijn en hak de naalden fijn.
0 reacties