Pel en snipper de ui. Snijd de bleekselderij in reepjes. Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en spoel ze af onder koud water. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Schil de bospenen en snijd ze in plakjes. Verhit olie in een pan en bak de groente circa 5 minuten. Blus af met de bouillon en breng aan de kook. Serveer de soep zodra de groente beetgaar zijn. Strooi de geraspte kaas erover en garneer met kervel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
groentesoep met boerenkaas
20 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties