De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

groentesoep met boerenkaas

20 MIN
Groentesoep met boerenkaas

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Snijd de bleekselderij in reepjes. Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en spoel ze af onder koud water. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Schil de bospenen en snijd ze in plakjes. Verhit olie in een pan en bak de groente circa 5 minuten. Blus af met de bouillon en breng aan de kook. Serveer de soep zodra de groente beetgaar zijn. Strooi de geraspte kaas erover en garneer met kervel.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker