- Sla met behulp van een deegroller de kipfilet gelijkmatig plat.
- Klop het ei. Haal de kipfilet eerst door het ei en vervolgens door de panko. Laat rusten in de koelkast.
- Snijd de wortel en ui in grove stukken.
- Verhit een scheut neutrale olie in een koekenpan en bak hierin de wortel en ui. Voeg vervolgens de kerrie, kurkuma, sojasaus, palmsuiker, sherry, kokosmelk, bloem, kippenbouillonpoeder en water toe aan de pan. Roer het goed door.
- Voeg toe aan de keukenmachine en maal tot een gladde saus. Laat daarna iets inkoken.
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een scheut neutrale olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet aan elke kant voor ongeveer 2.5 minuut goudbruin.
- Snijd in dunne plakken.
- Serveer de krokante kipfilet met de curry en de gekookte witte rijst.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
0 reacties