Kip Katsu Curry
-
Sla met behulp van een deegroller de kipfilet gelijkmatig plat.
-
Klop het ei. Haal de kipfilet eerst door het ei en vervolgens door de panko. Laat rusten in de koelkast.
-
Snijd de wortel en ui in grove stukken.
-
Verhit een scheut neutrale olie in een koekenpan en bak hierin de wortel en ui.
-
Voeg vervolgens de kerrie, kurkuma, sojasaus, palmsuiker, sherry, kokosmelk, bloem, kippenbouillonpoeder en water toe aan de pan. Roer het goed door.
-
Voeg toe aan de keukenmachine en maal tot een gladde saus. Laat daarna iets inkoken.
-
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verhit een scheut neutrale olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet aan elke kant voor ongeveer 2.5 minuut goudbruin.
-
Snijd in dunne plakken.
-
Serveer de katsu curry met gekookte witte rijst.
0 reacties