Filetto di maiale con farfalle asparagi verdi (varkensfilet met farfalle en groene asperges)

0
Makkelijk

Bereidingswijze

45 minuten totale tijd
Filetto di maiale
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Ris de tijm, salie, rozemarijn en oregano en hak de kruiden fijn.
Bestrooi de varkenshaasjes met een beetje zout en versgemalen peper en smeer in met de mosterd. Rol de varkenshaasjes door de gehakte kruiden zodat de kruiden egaal verdeeld zijn.
Laat de boter smelten in een koekenpan. Bak de varkenshaasjes om en om circa 3 minuten en blus af met de aceto balsamico. Haal het vlees uit de pan en leg in een ovenschaal. Braad het vlees in de oven in circa 10 minuten rosé.
Haal het vlees uit oven en leg op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Laat circa 5 minuten rusten.

Farfalle e asparagi verdi
Kook de farfalle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in schuine stukjes van circa 3 centimeter. Blancheer de asperges circa 3 minuten in water en spoel de asperges koud.
Snijd de bosui in fijne ringen en de gedroogde tomaten in reepjes. Pel en hak de knoflook. Giet de pasta af en roer direct de asperges, bosui, tomaat en knoflook erdoor. Voeg een drupje aceto balsamico toe.

Serveren
Snijd het vlees in dunne plakken van circa 1 centimeter. Schep de pasta op een bord en leg het vlees er bovenop.

Ingredienten

4
Personen

Filetto di maiale

  • 5 takjes tijm
  • 5 takjes salie
  • 0.5 bos rozemarijn
  • 0.5 bos oregano
  • 2 Varkenshaasjes
  • 3 el mosterd
  • 1 el bakboter
  • 3 el aceto balsamico
  • olijfolie

Farfalle e asparagi verdi

  • 300 g groene asperges
  • 250 g farfalle
  • 4 bosuitjes
  • 100 g zongedroogde tomaten op olie
  • 1 teentje knoflook
  • aceto balsamico

Extra nodig

  • ovenschaal
  • aluminiumfolie
Geef je waardering
0