De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Chocolade-ijsjes

Party on a stick! We hebben het natuurlijk over de Magnum. Dit superbekende ijsje is de perfecte afsluiter van elke dag. Normaal gesproken niet denderend goed voor je, maar daar hebben wij een gezonder alternatief voor gevonden. Genieten tot je een ons weegt dus!

195 MIN
Chocolade-ijsjes

Party on a stick! We hebben het natuurlijk over de Magnum. Dit superbekende ijsje is de perfecte afsluiter van elke dag. Normaal gesproken niet denderend goed voor je, maar daar hebben wij een gezonder alternatief voor gevonden. Genieten tot je een ons weegt dus!

Bereidingswijze

Doe de kokosroom, de cashewpasta, de agavesiroop, de banaan, het vanille-extract en het zout in de keukenmachine en mix tot een gladde massa.

Verdeel het mengsel over de ijslollyvormpjes en steek de stokjes erin. Zet de ijslollyvormpjes in de vriezer en laat de ijsjes in 3 uur opstijven.

Smelt voor de topping de chocolade au bain-marie.

Haal de ijslolly’s uit de vormpjes en bedruip ze met de gesmolten chocolade. Bestrooi ze tot slot met toppings naar keuze en laat de chocolade hard worden.

Dit recept komt van Living the Green Life

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker