De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Chocolade-ijsjes

Party on a stick! Een ijsje is altijd een goed idee.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Chocolade-ijsjes

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

"Dat gaat natuurlijk over de Magnum. Dit superbekende ijsje is de perfecte afsluiter van elke dag. Normaal gesproken niet denderend goed voor je, maar daar is dit een gezonder alternatief voor. Genieten tot je een ons weegt dus!"

Bereidingswijze

Chocolade-ijsjes

  1. Doe de kokosroom, de cashewpasta, de agavesiroop, de banaan, het vanille-extract en het zout in de keukenmachine en mix tot een gladde massa.

  2. Verdeel het mengsel over de ijslollyvormpjes en steek de stokjes erin. Zet de ijslollyvormpjes in de vriezer en laat de ijsjes in 3 uur opstijven.

  3. Smelt voor de topping de chocolade au bain-marie.

  4. Haal de ijslolly’s uit de vormpjes en bedruip ze met de gesmolten chocolade. Bestrooi ze tot slot met toppings naar keuze en laat de chocolade hard worden.
     

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.