De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chocolade-ijsjes

Party on a stick! Een ijsje is altijd een goed idee.

15 min voorbereidingstijd
180 min kooktijd
Chocolade-ijsjes

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

"Dat gaat natuurlijk over de Magnum. Dit superbekende ijsje is de perfecte afsluiter van elke dag. Normaal gesproken niet denderend goed voor je, maar daar is dit een gezonder alternatief voor. Genieten tot je een ons weegt dus!"

Bereidingswijze

Chocolade-ijsjes

  1. Doe de kokosroom, de cashewpasta, de agavesiroop, de banaan, het vanille-extract en het zout in de keukenmachine en mix tot een gladde massa.

  2. Verdeel het mengsel over de ijslollyvormpjes en steek de stokjes erin. Zet de ijslollyvormpjes in de vriezer en laat de ijsjes in 3 uur opstijven.

  3. Smelt voor de topping de chocolade au bain-marie.

  4. Haal de ijslolly’s uit de vormpjes en bedruip ze met de gesmolten chocolade. Bestrooi ze tot slot met toppings naar keuze en laat de chocolade hard worden.
     

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker