De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Chocolade-havermoutreep

40 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Chocolade-havermoutreep

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rasp de sinaasappel op een fijne rasp. Pel de banaan en leg deze samen met de sinaasappelrasp, pindakaas, ei, honing en boter in het bakje van de staafmixer. Draai dit tot een pasta. Spatel hier pinda’s, hazelnoten en havermout doorheen. Duw dit stevig aan in een cakeblik. Bak circa 25 minuten in de oven en laat afkoelen. Laat de chocolade au bain-marie smelten. Schenk de chocolade in de ovenschaal en bedek de havermoutreep ermee. Laat de chocolade niet te lang uitharden, maar snijd er direct 8 repen uit. Zet de ovenschaal met de repen in de koelkast om uit te harden.

Tip: Je kunt de repen voorbereiden en tot gebruik circa een week bewaren in de koelkast.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.