Bodem
Verwarm de oven voor op 170 ºC. Smelt de boter en meng de suiker, kokosrasp en bloem erdoor. Vet het bakblik in met boter, bekleed met bakpapier en strijk het beslag uit op de bodem. Bak de bodem in circa 20 minuten goudbruin en gaar en laat de bodem afkoelen.
Karamel-ahornsiroop
Verwarm de oven voor op 170 ºC. Breng boter, ahornsiroop en gecondenseerde melk aan de kook en kook op laag vuur circa 10 minuten tot het een lichte karamelkleur heeft. Schenk de karamel op de bodem en bak circa 15 minuten in de oven. Laat in circa 30 minuten afkoelen.
Chocoladegelei
Week de gelatine in koud water. Breng suiker met water en cacaopoeder aan de kook en kook circa 4 minuten door. Haal de pan van het vuur en los de gelatine en de chocolade erin op. Schenk de chocoladegelei op te taart en laat de chocoladegelei in de koelkast geleren.
Snijd de taart met een warm nat mes in vierkantjes van circa 3x3 centimeter.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
canadese petit-fours
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties