Witte-wijnpeertjes met Gegrilde Halloumi

1. Witte-wijnpeertjes met gegrilde halloumi

Stoofpeertjes maak je vaak met rode wijn. Máár in dit recept wordt er gebruik gemaakt van witte wijn, superlekker! In combinatie met gegrilde halloumi heb je een smaakvol voorgerecht.

glühwein peertjes

2. Glühweinperen

Alles smaakt beter met glühwein, zo ook deze peren! In dit recept zijn de stoofpeertjes in heerlijke glühwein gestoofd, een leuke twist op de klassieke stoofperen. 

Stoofperen-crumble

3. Stoofperen-crumble

Een heerlijk dessert voor de herfst en winterdagen: stoofperen crumble. Hier vind je het recept.

Haasmedaillons

4. Haasmedaillons

Stoofperen zijn ook ideaal te gebruiken in hartige hoofdgerechten. Zo passen ze perfect thuis in dit recept met haasmedaillions.

stoofperen

5. Klassieke stoofperen

Het klassieke recept voor stoofperen kan natúúrlijk niet ontbreken in dit lijstje! Miljuschka deelt haar traditionele recept voor de lekkerste stoofpeertjes.

 

perentaartje

6. Stoofperentaartje

Dit prachtige stoofperentaartje is het perfecte recept voor de koudere dagen. De taart zit bomvol met de warme smaken van kaneel, rode wijn en stoofpeer.

Peren met mousse

7. Witte chocolademousse met stoofperen

Stoofperen saai? Niet met dit recept! De stoofperen vormen samen met de witte chocolademousse een goddelijke combi.