Athene

Miljuschka begint haar reis in Athene. De stad van de souvlaki en de Griekse yoghurt. Er is een combinatie te vinden van lekkere maaltijden boven houtskool geroosterd vlees en vis, olijven, kaas en zoetigheden. Miljuschka deelt het allerlekkerste wat deze stad te bieden heeft.

Plein in Athene

Parijs

Miljuschka vervolgt haar weg naar Parijs. Deze stad biedt een overvloed aan keuzes voor echte fijnproevers. Van een mega croissant, tot een gevuld stokbrood en de lekkerste zoetigheden. Miljuschka gidst je door de stad van de liefde en deelt haar favoriete selectie van hotspots.

Miniatuurvoorbeeld

Wenen

Wenen is een stad vol cultuur en bereikbaar per nachttrein. Van Sachertorte en Kaiserschmarrn, worst en schnitzel tot dineren in een koets en borrelen bij ondergaande zon tussen de wijngaarden. Miljuschka deelt al haar al haar tips op het gebied van eten voor deze mooie stad. 

Wenen

Lissabon

Wenen ken je misschien uit de verhalen van Sisi, maar deze culturele stad heeft nog veel meer te bieden. Laat je meevoeren met een idyllisch treintje naar wijngaarden buiten de stad en geniet van een prachtige zonsondergang. Of laat je verwennen met een borrel of diner in een koets door het centrum van de stad. Miljuschka deelt haar culinaire hotspots. 

Lissabon

Praag

In het hart van de Bohemen vind je de stad van het bier: Praag. Deze stad staat bekend om het enorme aanbod aan hartig eten, maar ook de heerlijke zoetigheden kunnen niet ontbreken. Miljuschka ontdekt de leukste zijstraatjes en laat je de beste culinaire hotspots van Praag zien. 

praag

Rome

In het openluchtmuseum van Europa is meer dan genoeg te eten. Waag je aan overheerlijke gelato's, proef de pizza op Romeinse wijze en vergeet niet de pasta carbonara te bestellen op z'n geboortegrond. Miljuschka vertelt je waar je deze heerlijke gerechten moet bestellen.

colosseum in rome met zonsondergang