Russell Hobbs is op het moment één van de grote favorieten wat betreft keukenapparatuur van onze Engelse overburen. Niet zo heel gek want het bestaan van de elektrische waterkoker én koffiezetapparaat hebben we aan dit merk te danken. Met hun focus op innovatie en design wordt ook Nederland langzaam maar zeker fan van de superhandige keukenproducten van Russell Hobbs. Met de Matte Black collectie kook jij binnen een handomdraai de lekkerste gerechten.

hakmolen

Matte Black Hakmolen 

Huilen bij het uien snijden én stinkende knoflookvingers zijn met deze handige tool verleden tijd. Snijd tegelijkertijd een ui en een knoflook fijn en je smaakmakers zijn klaar voor je gerecht. Bijvoorbeeld voor noedels met satésaus.

blender

Matte Black Blender

Een blender is onmisbaar in een leven vol met lange en drukke dagen. Dit zwartmatte exemplaar maalt zonder moeite de lastigste ingrediënten. Maak deze smoothie, ijskoffie of misschien zelfs een cocktail.

Food Processor

Food Processor

Dit product van Russell Hobbs is enorm veelzijdig. Gebruik het bijvoorbeeld voor het maken van een flinke portie bolognesesaus, de basis voor een curry of het kneden van deeg. Met zoveel mogelijkheden zou ‘m bijna voor ieder gerecht willen gebruiken.

Matte Black 3-in-1-staafmixer

Matte Black 3-in-1-staafmixer 

Zelf soep maken is makkelijker dan je denkt. Met deze superhandige staafmixer pureer je zonder enige moeite helemaal glad. Maak bijvoorbeeld pompoensoep. Helemaal in het seizoen en zo klaar.

Matte Black handmixer

Matte Black handmixer

Bakfans opgelet! Ook voor jullie is er een perfect keukenapparaat. De handmixer mag niet ontbreken als je regelmatig een taart of cake in de oven schuift. En geen taart zonder versgeklopte slagroom. En ook daarvoor gebuik je natuurlijk de handmixer.