Vergeten stamppot met knolselderij en walnoten

Deze stamppot met vergeten groenten heeft een goede basis van aardappels, knolselderij en winterpeen, maar wordt extra lekker door de walnoten, rozijnen en gebakken appeltjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Zuurkoolstamppot met mandarijn, banaan en rozijntjes

Zuurkool is van zichzelf natuurlijk... zuur. Maar deze stamppot maakt dat helemaal goed met het zoetje van de mandarijn, banaan en rozijntjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Zoete-aardappelstamppot met feta, koriander en piripiri kip

Een stamppot met een twist! In dit recept wisselen we de 'normale' piepers om voor zoete aardappelen. Heerlijk én verfrissend!

Miniatuurvoorbeeld

Zoete-aardappelzuurkoolstamppot met cordon bleu vink

Helemaal anders dan anders: de zoete-aardappelzuurkoolstamppot met kerrie, friszure appel en een heerlijke cordon bleu vink. En niet geheel onbelangrijk: het is ook nog eens hartstikke makkelijk om te maken!

Miniatuurvoorbeeld

Italiaanse caprese stamppot

Stamppot mag dan wel oer-Hollands zijn, door de combinatie van zongedroogde tomaatjes, basilicum, pijnboompitten en mozzarella krijgt deze stamppot een verrassend Italiaans tintje. Buon appetito!

 

Miniatuurvoorbeeld

Broccoli-stamppot met kaas en spek

Het stamppotseizoen is weer begonnen! Onze tip? Broccoli-stamppot! Makkelijk te maken en binnen een halfuur op tafel. 

broccoli-stamppot met kaas en spek

Koolhydraatarme stamppot van pompoen

Let je op je koolhydraten, maar heb je wel enorme trek in stamppot? Maak deze overheerlijke koolhydraatarme restamppot van pompoen, spinazie, knolselderij en feta.

Miniatuur

Turkse stamppot met kip

Een Hollandse pot met een Turkse twist. Deze stamppot met kip (in het Turks Asir) is een overheerlijke maaltijd die je móet proeven.

Turkse stamppot met kip

Preistamppot met zalm

Ben jij een échte visliefhebber? Dan is deze stamppot met prei, zalm en aardappelen precies wat je zoekt!

preistamppot met zalm

Snert-stamppot

Snert is één van de grote winterfavorieten van Nederlanders. In dit recept bereiden wij deze klassieker als een oer-Hollandse stamppot.

stamppot horizontaal