De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Rode-koolsalade

Door deze rode-koolsalade wil je rode kool nooit meer op een andere manier eten!

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Rode-koolsalade

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Stamppot met rode kool? Nee, dankje! Doe mij maar een rode-koolsalade."

Bereidingswijze

Rode-koolsalade

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de rode kool fijn met behulp van een keukenmachine of mandoline en voeg deze toe aan een saladekom.

  3. Rasp de appel en voeg deze ook toe samen met de gekookte quinoa.

  4. Breng de salade op smaak met de olijfolie, citroensap, granaatappelmelasse en peper en zout.

  5. Garneer met de twee eetlepels dukkah.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.