1. Kruidenboterkransjes

Met een vormpje of spuitzak maak je eenvoudig een mooi kransje van kruidenboter. Het staat extra feestelijk op de borrelplank en iedereen kan er zo een stukje brood doorheen halen!

2. Gazpacho

Een lekker Spaans voorgerecht dat je zo op tafel zet. Dit klassieke gerecht voelt feestelijk zonder ingewikkeld te zijn. Ideaal om het diner soepel mee te starten.

3. Caprese salade

Een frisse combinatie van zoete tomaten en romige mozzarella die je in een paar minuten maakt. Met een goede olijfolie en wat peper en zout is het meteen een elegant gerecht.

4. Geroosterde rozemarijn-aardappels

Aardappels, olie en rozemarijn zorgen samen voor die klassieke geur die meteen aan de feestdagen doet denken. In de oven worden ze knapperig aan de buitenkant en zacht vanbinnen. Dit bijgerecht werkt altijd!

5. Traybake met pompoen en lamsworst

Op zoek naar wat kleur? Deze traybake met pompoen, aardappel en tomaatjes staat in no-time op tafel en ziet er ook nog eens heerlijk uit.

6. Pure chocolademousse

Met pure chocolade, boter en eieren maak je een luxe mousse die verrassend snel klaar is. Even laten opstijven in de koelkast en je hebt een heerlijk nagerecht. Perfect als zoete afsluiter van de avond!