Rudolph’s Tip: Kruidenboterkransjes

11
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
Klop de boter luchtig met de mixer en voeg een beetje zout en versgemalen peper toe. Pel en hak de knoflook fijn. Pluk en hak de peterselie. Meng de knoflook, peterselie en Worcestersaus naar smaak door de luchtige boter. Voeg naar smaak sap van de citroen toe. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat. Schep de boter in een spuitzak en spuit kransjes op het papier. Zet de bakplaat met kransjes in de vriezer. Haal de kruidenboter zodra ze bevroren zijn uit de vriezer en bind om elk kransje een rood strikje.

Serveer de kerstkruidenboterkransje met vers geroosterd brood.

Tip
Teken met behulp van een mal rondjes op bakpapier. Zo heb je een handig hulpmiddel om alle kransjes even rond te krijgen.

Ingredienten

4
Personen

Kruidenboterkransjes

  • 250 g zachte ongezouten roomboter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bos bladpeterselie
  • worcestersaus
  • 1 citroen

Extra nodig

  • handmixer
  • bakpapier
  • spuitzak met gekarteld spuitmondje
  • rood lint
Geef je waardering
11