Stap 1:
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de taartvorm in en bekleed met bakpapier.
Stap 2:
Schil en verwijder de klokhuizen van de appels. Kook met een klein scheutje water tot moes. Verkruimel het beschuit. Gebruik de helft van de kruimels om de taartvorm mee te bedekken.
Stap 2:
Wel de rozijnen circa 10 minuten in warm water. Splits de eieren. Schil en rasp de gember. Meng de eidooiers, boter, helft van de suiker, rozijnen, kaneel en de gember door de appelmoes. Meng de rest van de beschuitkruimels erdoorheen.
Stap 3:
Klop de eiwitten met de rest van de suiker stijf en spatel door het appelmengsel. Schep het mengsel in de bakvorm. Bak de taart circa 60 minuten in de oven.
Stap 4:
Bestuif met poedersuiker. Rasp de schil van de sinaasappel over de taart.
Ontdek hier alle andere recepten uit Rudolph's Bakery: De Bakfiets
Meld je aan en praat mee