De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rondo’s

100 MIN
Rondo’s

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng basterdsuiker met boter, bloem, bakpoeder en zout tot een deeg. Laat circa 1 uur rusten in de koelkast.

Kneed het ei door het amandelspijs en voeg eventueel water toe tot het een gladde massa wordt.

Rol het deeg circa 4 millimeter dik uit en steek er 8 cirkels van 10 cm doorsnee. Vet de cupcakevorm in en bekleed met de cirkels deeg. Verdeel het amandelspijs over de deegbakjes. Kneed het deeg bij elkaar, rol opnieuw uit en steek er cirkels van 7 cm uit. Vouw het deeg van de bakjes naar binnen en dek af met de kleine deegcirkels, en bestrijk het eidooiermengsel. Leg op elke rondo een amandel en bestrijk nogmaals met het eidooiermengsel. Bak de rondo’s in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker