De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Romige gnocchi met doperwten, spinazie en graskaas uit de oven

Deze romige gnocchi met doperwten, spinazie en graskaas uit de oven is perfect voor een doordeweekse dag!

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Romige gnocchi met doperwten, spinazie en graskaas uit de oven

Bereidingswijze

Verwarm je oven voor op 200 graden. Kook de gnocchi volgens de verpakking. Schil de knoflook en hak fijn. Rasp de citroen en hak de peterselie fijn. Meng de knoflook met de citroen, de helft van de peterselie, ricotta en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Blancheer de spinazie 1 minuut totdat deze is geslonken, laat uitlekken en snijd grof. Kook vervolgens de doperwten 2 minuten en giet af. Giet de gnocchi af en meng de doperwten, spinazie en het ricottamengsel erdoor. Vet een ovenschaal in met olijfolie en verdeel hierover het gnocchimengsel.

Rasp de graskaas en verdeel over de gnocchi. Top met de resterende peterselie en bak 15-20 minuten in de oven, totdat de kaas goudbruin is.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.