De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroosterde rozemarijn-aardappels

Geroosterde rozemarijn-aardappels zijn perfecte bijgerecht voor een stukje vlees, kip of vis. Ze zijn binnen een handomdraai gemaakt en je maakt iedereen aan tafel enorm blij! Gauw maken dus.

Geroosterde rozemarijn-aardappels

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Geroosterde rozemarijn-aardappels zijn perfecte bijgerecht voor een stukje vlees, kip of vis. Ze zijn binnen een handomdraai gemaakt en je maakt iedereen aan tafel enorm blij! Gauw maken dus.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappels, snijd in gelijke stukken en kook circa 15 minuten in water met zout. Giet af en laat even goed uitwasemen zodat aanhangend vocht verdampt.  

Meng in een ovenschaal de aardappels met de olie. Rooster de aardappels in de oven in circa 30 minuten goudbruin. Ris de rozemarijn en hak de naaldjes heel fijn. Bestrooi de aardappels met de gehakte rozemarijn, zout en peper. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker