Bekijk snel deze kinderrecepten! 

Veggie pizza’s met burrata

Veggie pizza’s met burrata > 

Samen pizza maken is toch wel een van de dingen die kinderen leuk vinden om te doen. En het mooie van pizza maken is dat je zelf kan bepalen wat je erop doet. Lust je kind iets niet of wil je juist dat er wat meer groente wordt gegeten, heb je dat dus helemaal zelf in de hand. 

 

Zandkoekjes > 

Koekjes bakken vinden kinderen geweldig (en wij stiekem natuurlijk ook!). En dan hebben we het nog niet over het versieren, wat het nóg leuker maakt.

Tip voor de feestdagen: gebruik vormpjes als sterren, kerstbomen en kerstmannen. 

Kindertraktaties

Bananen Pinguïns > 

Deze pinguïns zien er toch geweldig uit? Superleuk om te maken als kindertraktatie op school of tijdens een kinderfeestje. En helemaal niet moeilijk, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. 

Hier vind je nog meer leuke en écht makkelijke kindertraktaties > 

Groentespiesjes

Groentespiesjes > 

Op zoek naar een manier om op een leuke en aantrekkelijke manier je kind wat meer groente te laten eten? Deze groentespiesjes zijn dan een aanrader. Het mooie is dat je zelf kan bepalen welke groentes je aan de spiesjes rijgt. Grillen maar! 

Gourmettosti

Gourmettosti > 

Gourmetten is natuurlijk fantastisch om samen met kinderen te doen. Probeer dan deze gourmettosti eens uit. Zo geef je jouw gourmet-avond een extra feestelijke touch. 

Meer inspiratie opdoen? Hier vind je 6 x tips voor een succesvolle gourmetavond > 

Makkelijke kaaslollies

Makkelijke kaaslollies > 

Dit ziet er toch feestelijk uit? Lekker, makkelijk en zó leuk om te maken met kinderen. Steek ze in een appel voor een extra speels effect. Say cheese! 

 

Paccheri met geroosterde tomaten-paprikasaus en mascarpone

Paccheri met geroosterde tomaten-paprikasaus en mascarpone > 

Dit is zo'n pasta die bij zowel jong als oud in de smaak valt. Bij dit recept geldt: less is more. En wat is-ie lekker zeg. Mmm...  

Knakworst kerstboom

Knakworstkerstboom > 

Knakworstjes in de vorm van een kerstboom. Supersimpel en een leuk knutselwerkje. Als dit het niet goed doet bij kinderen, dan weten we het ook niet meer. Perfect om rondom de feestdagen te trakteren op school of tijdens een kinderfeestje. 

Flamingo-cupcakes

Flamingo-cupcakes > 

Wauw, deze flamingo-cupcakes zien er spectaculair uit. Samen cupcakes bakken is altijd een goed idee en met deze flamingo's er bovenop wordt het een nóg groter feest. Bakken maar! 

Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos

Bananenpannenkoekjes met havermout en kokos > 

'Pannenkoeken!!!' De meeste kinderen springen een gat in de lucht bij het horen van dit woord. Een groot feest, maar heel gezond zijn ze meestal niet. Probeer daarom dit recept voor bananenpannenkoekjes eens uit. Verantwoord en nét zo lekker. 

Lasagne van gegrilde courgette

Lasagne van gegrilde courgette > 

Nog zo'n gerecht waar je zowel jong als oud ontzettend blij mee maakt: lasagne. Probeer deze lasagne van gegrilde courgette eens uit. Gezonder, maar minstens net zo lekker als de klassieke lasagne. Bellissimo!


Welke kinderrecepten gaan jullie binnenkort maken? Laat het ons weten in een reactie!