Bekijk snel deze kinderrecepten! 

Pizzettes

Pizza's maken is toch wel één van de dingen die kinderen leuk vinden om te doen. En het mooie van pizza maken is dat je zelf kan bepalen wat je erop doet. Effe wachten... Pizza!

Bekijk

 

Pizzettes

Snoepla-koekjes

Koekjes bakken vinden kinderen geweldig (en wij stiekem ook!). Met deze snoepla-koekjes tover je overgebleven snoep en koek om in heerlijke koekjes. Niet alleen lekker, maar ook nog eens slim.

Bekijk

Snoepla koekjes

Bananen Pinguïns 

Deze pinguïns zien er toch geweldig uit? Superleuk om te maken als kindertraktatie op school of tijdens een kinderfeestje. En helemaal niet moeilijk, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. 

Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Klassieke club sandwich

Is je kroost het standaard broodje pindakaas helemaal zat? Trakteer ze dan op deze heerlijke Klassieke club sandwich. Het fijne is dat ze zelf kunnen bepalen wat ze erop doen. Geen ruzie aan tafel dus!

Bekijk

Klassieke Club Sandwich

Disco-cakepops

Kinderen houden van zoet en daarom mogen deze disco-cakepops niet ontbreken aan dit lijstje. De disco-cakepops zijn onwijs makkelijk te maken en ideaal voor kinderfeestjes. Let's party!

Bekijk

Disco-cakepops

Berenkoeken

"Ik zag twee beren broodjes smeren, o dat was een wonder!" Deze berenkoekjes zijn berelekker, supersimpel en hartstikke leuk om te maken met kinderen. Wij zeggen: eet smakelijk!

Bekijk

 

Berenkoeken

Poffertjes

Dit is zo'n typisch gerecht dat bij zowel jong als oud in de smaak valt. Heerlijk met een laagje poedersuiker, maar ook met stroop of Nutella. Probeer het maar. Haal de poffertjespan maar uit de kast!

Bekijk

poffertjes

Maaltijd-wraps

Wraps kun je zowel warm als koud eten én beleggen met talrijke ingrediënten. Wat dacht je van deze maaltijd-wrap met kip, avocado en yoghurt-knflooksaus? Supersimpel en een leuk knutselwerkje voor de kinderen. 

Bekijk

Maaltijd-wraps met kip, avocado en yoghurt-knoflooksaus

Pretzelbrownies

Wauw, deze pretzelbrownies zien er spectaculair uit! Samen brownies bakken is altijd een goed idee en met deze pretzels erbovenop wordt het een nóg groter feest. Bakken maar! 

Bekijk

Pretzelbrownies met karamel

Bananenpannenkoekjes

'Pannenkoeken!' De meeste kinderen springen een gat in de lucht bij het horen van dit woord. Een groot feest, maar niet heel gezond. Probeer daarom eens dit recept. Verantwoord en nét zo lekker. 

Bekijk

Miniatuurvoorbeeld

Spaghetti met gehaktballen

Nog zo'n gerecht waar je zowel jong als oud ontzettend blij mee maakt: spaghetti. Probeer deze spaghetti met gehaktballen in tomatensaus eens uit. Bellissimo!

Bekijk

Miniatuur


Welke kinderrecepten gaan jullie binnenkort maken? Laat het ons weten in een reactie!