De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

American cookie in vier smaken

Chocolate chip koekjes zijn altijd lekker, maar al helemaal in vier verschillende smaken.

20 min. voorbereidingstijd
10 min. oventijd
Direct naar recept
CHOCOLATE CHIP

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Ben je op zoek naar het lekkerste chocolat chip cookies recept? Dan heb je die zojuist gevonden, want wat zijn deze koekjes lekker."

Bereidingswijze

American cookie in vier smaken

  1. Voor deze overheerlijke koekjes begin je met het mengen van de twee soorten suiker met de zachte boter. Voeg daar de eieren bij en de vanille. In een andere kom meng je de bloem, baking soda en het zout. Voeg de twee dan bij elkaar en meng het even door. Zeker niet te lang! Gemengd is gemengd.

  2. Verdeel je deeg nu in vier stukken en doe elk deel in een aparte kom.

  3. Hak de M&M’s grof, evenals de macadamia en de witte chocoladechips. Voeg de M&M’s aan een kom toe en de macadamia en witte chocola samen aan de tweede kom.

  4. Voor de derde kom hak je de pretzels en karamelsnoepjes samen en voor de vierde kom de gehakte hazelnoten en chocolatechips. Meng het door en maak van elke kom een rolletjes. Dit rol je strak in plastic folie en dit leg je voor een half uur in de koelkast. Je hebt nu dus 4 rolletjes.

  5. Verwarm de oven nu voor op 180˚C.

  6. Snijd vervolgens plakken van de rolletjes en verdeel ze over een bakplaat met bakpapier. Zorg dat ze voldoende uit elkaar liggen, want ze spreiden nog uit. Bak de cookies 8-10 minuten af op 180˚C.

Miljuschka gaat opnieuw op reis en deze keer laat ze de wondere wereld zien van het bakken. En extra leuk: ze laat zien dat ook jij thuis heel simpel een heerlijk baksel uit de oven kan toveren.

 

Bak met Miljuschka

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

Ik zag het programma op tv, daarin doet ze lichtbruine basterdsuiker en vanille extract. Staat net iets anders in bovenstaand recept.
Verder: superleuk en leerzaam programma Miljuschka! Ik kijk graag!
Maggie Zij
27-04-2024

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.