Bekijk hier onze allerlekkerste recepten voor comfortfood:

 

Indiase curry met flatbread

Comfortfood, maar dan met heel veel groenten! Alle kruiden geven deze Indiase curry een explosie van smaak. Als extra pluspunt is het bijgerecht een heerlijke huisgemaakte flatbread.

Miniatuurvoorbeeld

Eenpansgerecht: chicken pot pie

Een gerecht dat wel wat meer tijd kost, maar waarbij het resultaat zeker loont. De ingrediënten van deze pie zijn onder andere kip, kookroom, wijn en bladerdeeg. Kortom, ultiem comfortfood!

Miniatuurvoorbeeld

Amerikaanse gebakken spaghettitaart 

Waarom zou je moeten kiezen tussen pasta of taart als er ook spaghettitaart bestaat? Bij dit recept werken twee favorieten in harmonie samen. Wat is de bindende factor? Een andere publieksfavoriet: kaas.

Miniatuurvoorbeeld

Plaatpizza di mare

Voor de mensen die op dieet zijn, bestaat er heus ook comfortfood. Dit gerecht is bedoeld voor de mensen die op het ‘seafood-dieet’ zijn: “They see food, and they eat it!” Flauw geintje, natuurlijk. Wat geen geintje is: als je deze plaatpizza met mosselen en saucijzen ziet en ruikt, kan je jezelf echt niet tegenhouden om te beginnen met eten.

Miniatuurvoorbeeld

Spaanse tortilla met chorizo 

Makkelijk, snel en ontzettend lekker! Het zwaarste werk is het snijden van de aardappels en de chorizo. Valt reuze mee, dus. Mengen, bakken en dan ben je al klaar om aan te vallen!

Miniatuurvoorbeeld

Gnocchi met truffelsaus

Deze combinatie van truffel en gnocchi moet je geproefd hebben. Want hallo: truffel! Als je het jezelf net iets meer comfortabel wil maken, is het altijd nog een optie om de gnocchi kant-en-klaar te kopen. Maar zelf maken is natuurlijk veel leuker en lekkerder! En dat is precies waar comfortfood om draait.

Miniatuurvoorbeeld