Traybake met kip en feta
-
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Meng de olijfolie met de Provençaalse kruiden. Snijd de paprika en courgette in brede repen en de krieltjes in partjes.
-
Verdeel de groenten en krieltjes over de bakplaat. Besprenkel met de helft van de olie.
-
Meng de kippendijen met de resterende olie. Leg de kipdijfilets op de groenten en krieltjes en breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de trosjes pruimtomaten hierover. Plaats de bakplaat in de oven voor 15 minuten.
-
Snijd de olijven grof. Verkruimel de feta over de bakplaat en verdeel de olijven. Bak nog voor 10 minuten mee.
-
Serveer traybake met kip en feta met de harissa-yoghurt.
Harissa-yoghurt
-
Snijd de peterselie fijn. Meng de peterselie en harissa door de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
0 reacties