Koninklijke vlaai

Koningsdag staat natuurlijk bekend om de tompoucen. Maar met dit recept pak je pas écht uit. Met alle oranje accenten én de chocoladekroontjes is deze feestelijke vlaai behoorlijk koninklijk.

Koningsvlaai

Oranje tompoucentaart

Een échte Nederlandse traktatie: de tompouce! Speciaal voor Koningsdag nu met een oranje glazuurlaag én in een royale portie! Zo is er voor iedereen een lekker taartje. Lang leve de koning! 

Miniatuur

Oranje muffins

Ook een Italiaans gerecht geven wij vandaag zonder pardon een Hollands tintje. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van pizza? Deze pizza-muffins met mozzarella, knoflook en basilicum is de perfecte basis voor een succesvol Oranje feestje. 

Pizza muffins

Koningssoezen

Deze soezen zien er niet alleen superleuk uit, maar smaken ook nog eens vorstelijk! Tip: maak de Oranje soezen met frambozen een avond van tevoren! Zo heb je gedurende dag een lekkere snack om uit te delen. Cheers

soezen

Koninklijke pizzettes

Pizzettes zijn kleine pizza's bedoeld als kleine hartige hapjes, ideaal om op de verjaardag van de koning tussendoor van te snacken. De pizzettes kan je helemaal naar jouw smaak maken met veel verschillende ingrediënten. Kortom, dit is het perfecte fingerfood voor Koningsdag. 

Pizzettes

Hollandse gezonde nuggets

Wil je Koningsdag toch liever iets gezonder beleven? Dat kan met deze snack! Deze pittige bloemkoolnuggets zijn gemaakt met bloemkool maar zijn nét zo lekker als een kipnugget, misschien zelfs lekkerder...

Pittige Bloemkoolnuggets

Feestelijke nacho's

Deze laatste snack is zeker niet de minste en supermakkelijk om te maken. Binnen een kwartiertje heb jij een heerlijke snack in elkaar gezet om de verjaardag van de koning mee te vieren. 

Nachos