Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 180 °C en zet muffin-papiertjes in de muffin-bakplaat.
Snijd de knoflook fijn en de mozzarella in stukjes. Scheur de basilicum. -
Meng in een kom de bloem, bakpoeder, zout en peper. Meng in een andere kom de passata, eieren, olijfolie, mozzarella, basilicum en de knoflook. Meng het droge mengsel door het natte mengsel. Roer 100 g geraspte kaas erdoorheen. Als alles goed gemengd is, is je beslag klaar. Roer niet te lang dan worden de muffins taai.
-
Verdeel het beslag over de vormpjes en strooi de overige 50 g geraspte kaas over de pizza muffins. Bak de muffins in de oven in circa 25 minuten gaar. Laat de muffins circa 10 minuten afkoelen voordat je ze gaat eten.
2 reacties
Ja hoor dat zou zeker kunnen. Je zal er dan eventueel voor kunnen kiezen om een deel van de geraspte kaas weg te laten. Niet alleen omdat het misschien wat te machtig wordt. Maar ook om het feit dat het mogelijk wat te zou kan worden.
Groeten,
Amber van 24Kitchen