Kruidige gerechten kleuren deze keuken, en iedereen heeft wel eens nasi goreng of spekkoek op. Met deze gerechten kun je een uitgebreide rijsttafel maken, lekker met geurige rijst. Salamat makan!

1. Gado gado met gefrituurde tempeh

Gado gado is een heerlijk gerecht vol met groenten, een gekookt eitje en pindasaus. In dit gerecht is er gefrituurde tempeh toegevoegd, onwijs smakelijk!

gado

2. Sateh babi

Deze sateh babi van Oma Reen is gemarineerd in een lekker kruidenmengsel en is echt geweldig. Het gerecht maak je af met een zelfgemaakte pindasaus. 

sateh

3. Indische makreel

Na dit gerecht geproefd te hebben wil je je makreel niet meer anders. Serveer er witte rijst en komkommersalade bij en eet smakelijk!

Miniatuur

4. Spekkoek

Spekkoek is één van de lekkernijen die iedereen wel kent. Heb je het weleens zelfgemaakt? Je moet er wel wat voor doen maar dan heb je wel wat!

Spekkoek

5. Indische borrelplank uit de airfryer

Een borrelplank maar dan op de Indische manier. Deze heerlijke borrelplank bestaat uit onder andere een krokante-tofusalade en maiskoekjes.

Indische borrelplank

6. Sambal badjak

Bij je Indische gerechten kan de sambal badjak echt niet ontbreken. Met dit recept van Oma Reen maak je deze makkelijk zelf.

Sambal

7. Nasi goreng met gebakken ei en pindasaus

Je bent van wel bekend met de nasi goreng. Dit recept van Danny is verrukkelijk en helemaal met de zelfgemaakte pindasaus. 

nassi

8. Bakabana

Voor de echte zoutekauw is dit hét perfecte nagerecht na een heerlijke Indische maaltijd. Deze gebakken banaan is helemaal niet zo moeilijk om te maken.

bakabana.jpg