De kunst om plezier te hebben in koken zit ‘m in leuke recepten. Of je nou een uitgebreid vijfgangendiner op tafel zet of een simpel gezond recept uit je mouw schudt, leuke recepten zijn goud waard. Die zorgen ervoor dat je elke avond weer staat te popelen om met de potten en pannen aan de haal te gaan en zelf te koken. Kom je zelf op weinig ideeën, is je inspiratie op en mag er een nieuw gerecht op tafel? Hier vind je alles wat je nodig hebt.

Leuke recepten

We hebben een rits aan leuke recepten voor je. Vind je het leuk om te bakken, dan zoek je zonder twijfel leuke bakrecepten voor in de oven. In dat geval: check onze taart-recepten. Schuilt er een cheesecakeliefhebber in je? Dan kun je he-le-maal los met deze leuke recepten voor cheesecakes.

Je kunt overal op de wereld terecht voor leuke recepten. En het allerleukste is dat je daarvoor geen kilometers hoeft af te reizen. De wereldkeuken brengt je naar je eigen bord. Wil je met een leuk recept uit de Vietnamese keuken experimenteren, ga dan bijvoorbeeld voor de Banh Xeo. Dit recept maakte Miljuschka op haar reis door Vietnam en jij maakt het makkelijk zelf. Het is een soort pannenkoek van rijstmeel en kokoswater, gevuld met taugé en kip. Heel anders dan hoe we ‘m in Nederland kennen, en he-le-maal het proberen waard!

Ga snel aan de slag met deze leuke recepten!