Stappenplan
-
Meng het meel, kurkuma en kokosmelk met een garde tot een glad beslag.
-
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het rundvlees in 6 minuten medium gaar. Bestrooi het vlees met peper en zout. Laat even afkoelen en snijd in dunne plakjes.
-
Schil de winterpeen en rasp in fijne reepjes (julienne). Snijd de bosui in dunne ringetjes.
-
Rasp de knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Doe de knoflook en rode peper in een bakje. Pers de limoen erover uit. Roer de vissaus, suiker en water erdoor.
-
Verhit steeds 1 el olie in een koekenpan en schep een lepel beslag erin. Bak de pannenkoeken in circa 6 minuten gaar. Keer halverwege de baktijd.
-
Verdeel de wortel, bosui, taugé over de pannenkoek en leg een paar plakjes vlees erop. Garneer met de koriander en blaadjes munt. Serveer met de dipsaus.
0 reacties