De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Eveline's Asian Streetfood

SingaporeMihoen_spon

Chef aan het woord

Een nieuw programma! In Eveline's Asian Streetfood laat chef en horeca-ondernemer Eveline Wu elke werkdag zien hoe je de allerlekkerste Aziatische streetfood-recepten in no-time op tafel zet. Zo haal je de beste gerechten van Azië gewoon naar je eigen keuken. 

Eveline Wu

 

In 1986 opende AmazinOriental hun eerste Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Inmiddels is AmazinOriental uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Inmiddels zijn er 24 fysieke winkels verspreid door het hele land. Met meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië heeft Oriental het breedste assortiment aan Aziatische producten van Nederland. Geen winkel in de buurt? De producten zijn ook online te bestellen zijn in de  webshop.

Logo Amazing Oriental

 

Smaak bepaalt voor een groot deel het succes van je gerecht. De sojasaus van Kikkoman is een natuurlijk gebrouwen smaakmaker. De uitgesproken umami-smaak is kenmerkend voor de sojasaus met de welbekende rode schenkdop. Voeg deze vijfde basissmaak toe aan je gerecht en ontdek een nieuwe smaakbeleving.

Logo Kikkoman

Eveline's Asian Streetfood - Recepten

Bekijk hier alle recepten uit Eveline's Asian Streetfood.