Stappenplan
-
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af en spoel kort af onder koud water.
-
Schil de gember en snijd fijn. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de rode peper in schuine ringetjes en houd iets apart. Snijd de bosui in stukken. Snipper de ui. Schil de wortel en snijd in dunne reepjes. Snijd de spitskool in dunne reepjes.
-
Snijd de ossenhaas op de draad in dunne plakjes. Smeer het vlees in met olie. Verhit de wok en roerbak de biefstuk 1 minuut op hoog vuur. Voeg de gesneden toe en roerbak 3 minuten Voeg de noodles toe en verwarm mee.
-
Schep de oestersaus, hoisinsaus, rijstazijn, ketchup, sojasaus en Japanse 7-kruidenpoeder erdoor. Schep de noodles in een diepe kom en garneer met de ringetjes rode peper.
0 reacties