De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

yakisoba

Zin in een makkelijk en lekker gerecht? Probeer deze Aziatische noedels van Eveline eens.

25 min kooktijd
Eveline's Asian Favourites Yakisoba

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Noedels zijn natuurlijk kenmerkend voor de Aziatische keuken. Deze yakisoba is dan ook een echte aanrader als je een avondje Aziatisch wilt koken en supersnel een gerecht op tafel wil hebben.

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af en spoel kort af onder koud water.

  2. Schil de gember en snijd fijn. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de rode peper in schuine ringetjes en houd iets apart. Snijd de bosui in stukken. Snipper de ui. Schil de wortel en snijd in dunne reepjes. Snijd de spitskool in dunne reepjes.

  3. Snijd de ossenhaas op de draad in dunne plakjes. Smeer het vlees in met olie. Verhit de wok en roerbak de biefstuk 1 minuut op hoog vuur. Voeg de gesneden toe en roerbak 3 minuten  Voeg de noodles toe en verwarm mee.  

  4. Schep de oestersaus, hoisinsaus, rijstazijn, ketchup, sojasaus en Japanse 7-kruidenpoeder erdoor. Schep de noodles in een diepe kom en garneer met de ringetjes rode peper.   

Eveline is terug! En deze keer laat ze zien hoe makkelijk het is om haar favoriete Aziatische gerechten zelf te maken.

 Eveline's Asian favourites

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker