Stappenplan
-
Kook de jasmijnrijst van Tilda volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af.
-
Halveer de ananas. Snijd van de ene helft het vruchtvlees in blokjes. Schraap de andere helft voorzichtig leeg. In deze helft serveer je de rijst.
-
Klop het ei los. Snijd de knoflook, ui en rode peper fijn. Verwarm 2 eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur. Voeg het geklutste eitje en meng even door. Voeg de ui, knoflook en peper toe en meng ook even door.
-
Voeg na een aantal minuten de gekookte rijst, blokjes ananas en garnalen erbij. Breng op smaak met kurkuma, bouillonpoeder en peper en zout.
-
Schenk de kokosmelk in de pan en meng alles goed door elkaar en laat kort even koken. Schep dan de inhoud van de pan in de uitgeholde ananas. Garneer eventueel met een beetje koriander.
0 reacties