De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

snelle pho

Heb je weleens pho gehad? Eveline deelt haar recept voor deze uiterst verslavende soep.

15 min voorbereidingstijd
Pho

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

"Pho is misschien wel één van de beste noedelsoepen ter wereld. De kenmerkende bouillon - doordrenkt met specerijen als kaneel, steranijs en kardemom - is licht en tegelijkertijd enorm vol van smaak."

Bereidingswijze

Snelle pho

  1. Snijd de gember in stukken. Pel en snijd de ui in halve ringen.

  2. Verhit olie in een diepe pan en fruit de gember en ui voor circa 2 minuten. Voeg vervolgens de runderbouillon, kruidnagel, kaneelstok, steranijs en toe en kook voor circa 5 minuten. Voeg dan de vissaus, sojasaus en rode peper toe en kook nog voor enkele minuten.

  3. Kook de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  4. Verdeel de noodles over de kommen en schenk de bouillon erbij. 

  5. Voeg dan de taugé, munt, koriander en Thaise basilicum toe. Verdeel ook de dungesneden ossenhaas over de kommen.

  6. Serveer de snell pho met de hoisin, sriracha en limoen.

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

3 reacties

Ik ben benieuwd, ik ga het recept van de week uit proberen. Ik ben alleen benieuwd wat ik met de ossenhaas moet doen
Patricia Bos Bakelaar
05-05-2025
Hi!

Goed punt. De dunne plakjes ossenhaas moet je verdelen over de kommen met soep. Het is de bedoeling dat deze worden gegaard in de hete bouillon. We passen dit aan in het recept.

Groeten,
Amber van 24Kitchen
24 kitchen
08-05-2025
als je dit recept goed volgt houd je 4 kruidnagels over. Voor de volgende keer?
Wim van Bockom Maas
11-05-2025

Ook lekker