Snelle pho
-
Snijd de gember in stukken. Pel en snijd de ui in halve ringen.
-
Verhit olie in een diepe pan en fruit de gember en ui voor circa 2 minuten. Voeg vervolgens de runderbouillon, kruidnagel, kaneelstok, steranijs en toe en kook voor circa 5 minuten. Voeg dan de vissaus, sojasaus en rode peper toe en kook nog voor enkele minuten.
-
Kook de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Verdeel de noodles over de kommen en schenk de bouillon erbij.
-
Voeg dan de taugé, munt, koriander en Thaise basilicum toe. Verdeel ook de dungesneden ossenhaas over de kommen.
-
Serveer de snell pho met de hoisin, sriracha en limoen.
3 reacties
Goed punt. De dunne plakjes ossenhaas moet je verdelen over de kommen met soep. Het is de bedoeling dat deze worden gegaard in de hete bouillon. We passen dit aan in het recept.
Groeten,
Amber van 24Kitchen