De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

san feng dumplings

Dumplings: wie houdt er niet van? Het is hét ultieme comfortvoedsel (dat we het liefst elke week eten). Zelf maken? Eveline deelt haar makkelijke recept.

30 MIN
Shan Fen

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Dumplings: wie houdt er niet van? Het is hét ultieme comfortvoedsel (dat we het liefst elke week eten). Zelf maken? Eveline deelt haar makkelijke recept.

Bereidingswijze

Stap 1:
Breng een pan met water aan de kook. Schil en snijd de Taro in blokjes. Kook in circa 20 minuten gaar.

Stap 2:
Schil de rettich en wortel en snijd fijn. Meng met het gehakt, kippenbouillonpoeder, zout, peper en kaffirblad.

Stap 3:
Doe de gekookte Taro in een mixer en maal fijn. Meng vervolgens met het zoete-aardappelmeel en kneed samen tot een deeg. Voeg als het plakkerig blijft nog een eetlepel zouteaardappelmeel toe. Maak er een dunne rol van en maak er ongeveer 30 kleine bollen van. Druk de bollen plat en vul met het gehaktmengsel en vouw dicht.

Stap 4:
Breng een stoompan met water aan de kook en kook de dumplings in circa 6 minuten gaar.

Stap 5:
Serveer de dumplings met de afterburnsaus.

Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood

In 1986 opende Amazing Oriental hun eerste Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Inmiddels is Amazing Oriental uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Inmiddels zijn er 24 fysieke winkels verspreid door het hele land. Met meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië heeft Oriental het breedste assortiment aan Aziatische producten van Nederland. Geen winkel in de buurt? De producten zijn ook online te bestellen zijn in de  webshop.

Logo Amazing Oriental

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker