Stap 1:
Breng een pan met water aan de kook. Schil en snijd de Taro in blokjes. Kook in circa 20 minuten gaar.
Stap 2:
Schil de rettich en wortel en snijd fijn. Meng met het gehakt, kippenbouillonpoeder, zout, peper en kaffirblad.
Stap 3:
Doe de gekookte Taro in een mixer en maal fijn. Meng vervolgens met het zoete-aardappelmeel en kneed samen tot een deeg. Voeg als het plakkerig blijft nog een eetlepel zouteaardappelmeel toe. Maak er een dunne rol van en maak er ongeveer 30 kleine bollen van. Druk de bollen plat en vul met het gehaktmengsel en vouw dicht.
Stap 4:
Breng een stoompan met water aan de kook en kook de dumplings in circa 6 minuten gaar.
Stap 5:
Serveer de dumplings met de afterburnsaus.
Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood
0 reacties