De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Afterburnsaus

Deze veelzijdige saus is perfect om je gerechten wat extra 'spice' mee te geven. En hij is zo gemaakt!

15 MIN
Afterburnsaus

Deze veelzijdige saus is perfect om je gerechten wat extra 'spice' mee te geven. En hij is zo gemaakt!

Eveline Wu

Bereidingswijze

Stap 1:
Hak de noten in een vijzel. Snijd de knoflook fijn en rode peper in ringen. Hak de koriander grof. Verhit olie in een koekenpan en bak de knoflook krokant.

Stap 2:
Meng de sesampasta, sojasaus, azijn, oestersaus, honing, sambal en pindasaus door elkaar. Garneer met de gehakte koriander, gepofte knoflook,  gehakte noten en fijngesneden peper.

Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood

In 1986 opende Amazing Oriental hun eerste Aziatische toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Inmiddels is Amazing Oriental uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Inmiddels zijn er 24 fysieke winkels verspreid door het hele land. Met meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië heeft Oriental het breedste assortiment aan Aziatische producten van Nederland. Geen winkel in de buurt? De producten zijn ook online te bestellen zijn in de  webshop.

Logo Amazing Oriental

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker