De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Springroll met garnaal

Springrolls zijn verfrissend, kleurrijk en leuk om te maken. Eveline deelt haar recept voor een variant met garnalen.
15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Springrolls

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

"Dit is hét recept voor springrolls garnalen: een gezonde lichte maaltijd voor elke dag."

Bereidingswijze

Springrolls met garnalen

  1. Breng een pan water aan de kook. Zet het vuur uit en doop een loempiavel in het water voor 2 seconden en leg neer op het werkblad.

  2. Halveer de gekookte garnalen. Schil met een dunschiller de wortel en komkommer. Verdeel in het midden van het loempiavel de garnalen, munt, sla, wortel, komkommer, pinda’s, koriander en de munt. Rol op en vouw dicht aan de zijkanten.

  3. Serveer de springroll met de hoisinsaus en chilisaus.

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

2 reacties

Kan ik ze ook bewaren voor de volgende dag? En hoe doe ik dat het beste?
Anita Oosting
30-03-2025
Hi!

1 dag van tevoren zou kunnen. Dan kan je het beste luchtdicht in een bakje bewaren in de koelkast. Zo voorkom je dat de groentes te slap worden.

Groeten,
Amber van 24Kitchen
24 kitchen
08-04-2025

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.