De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gestoomde coquilles met knoflook

Ook zo dol op coquilles? Met dit recept van Eveline eet je ze nét zo chef-waardig als in een restaurant!
20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gestoomde coquilles met knoflook

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Mijn favoriete Aziatische coquilles recept is gestoomd met een saus van soja, sesamolie en verse chili. Simpel en zó lekker!"

Bereidingswijze

Gestoomde Aziatische coquilles

  1. Bereid de vermicelli volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  2. Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes. Verhit een scheut olie in een koekenpan op laag vuur en bak hierin de knoflook goudbruin. Zet apart.

  3. Zet een grote (stoom)pan met water op. Verdeel de vermicelli over de coquilles en stoom voor 2 minuten.

  4. Serveer de coquilles op het zeewier. Besprenkel met de gebakken knoflook en olie. Garneer met wat bieslook, partje limoen en sojasaus naar smaak.

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.