Rijst
Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.
Zeewolf met dragonkorst
Verwarm de grillstand van de oven voor op 180 ºC. Pluk en hak de dragon. Meng de dragon met de panko, paneermeel en boter. Rol dit tussen plasticfolie uit tot circa 0,5 centimeter dik. Leg dit in de koelkast en laat circa 5 minuten uitharden. Snijd gelijke porties van de zeewolf. Bedek de zeewolf met een plak dragonkorst. Leg de zeewolf op een plateautje en gaar circa 8 minuten in de oven.
Groentesaus
Breng de bouillon samen met de room aan de kook. Voeg de boter toe en breng weer aan de kook. Voeg de boter toe en gebruik de staafmixer tot de saus dikker wordt. Schil de wortel, halveer de paprika en verwijder de zaadlijst. Snijd de groente in brunoise. Voeg alle gesneden groente toe aan de saus en laat deze circa 2 minuten garen. (de saus mag niet koken want dan gaat het schiften)
Serveren
Zet een steker in het midden van een diep bord, schep hier een paar lepels rijst in en stamp deze aan met een tonicstamper. Leg hier de zeewolf op. Schep de groentesaus om de vis heen.
Laat je verrassen door dit heerlijke visgerecht uit de Franse keuken!
0 reacties