De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zeewolf met dragonkorst en groentesaus

Laat je verrassen door dit heerlijke visgerecht uit de Franse keuken!

30 min kooktijd
Zeewolf met dragonkorst en groentesaus

Een recept van

John Gerdsen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Rijst
Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.

Zeewolf met dragonkorst
Verwarm de grillstand van de oven voor op 180 ºC. Pluk en hak de dragon. Meng de dragon met de panko, paneermeel en boter. Rol dit tussen plasticfolie uit tot circa 0,5 centimeter dik. Leg dit in de koelkast en laat circa 5 minuten uitharden. Snijd gelijke porties van de zeewolf. Bedek de zeewolf met een plak dragonkorst. Leg de zeewolf op een plateautje en gaar circa 8 minuten in de oven.

Groentesaus
Breng de bouillon samen met de room aan de kook. Voeg de boter toe en breng weer aan de kook. Voeg de boter toe en gebruik de staafmixer tot de saus dikker wordt. Schil de wortel, halveer de paprika en verwijder de zaadlijst. Snijd de groente in brunoise. Voeg alle gesneden groente toe aan de saus en laat deze circa 2 minuten garen. (de saus mag niet koken want dan gaat het schiften)

Serveren
Zet een steker in het midden van een diep bord, schep hier een paar lepels rijst in en stamp deze aan met een tonicstamper. Leg hier de zeewolf op. Schep de groentesaus om de vis heen.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker