Bereiding
1. Pel de knoflook en de sjalotjes, snijd de knoflook fijn en snipper de sjalotjes. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de rode peper en de lente ui in schuine plakjes.
2. Verhit een scheutje olie in de wok en fruit de knoflook, de sjalotjes en de gember. Voeg zodra deze doorzichtig zijn de bimi toe.
3. Bak de bimi voor ongeveer 5 minuten en voeg zodra deze goudbruin zijn de spitskool, de taugé en de rode peper toe.
4. Voeg de Verstegen Java Blend voor Nasi/Bami, de ketjap en de gekookte bami toe en roerbak het geheel een paar minuten. Pers de limoen uit boven de bami en breng op smaak.
5. Serveer de bami met extra gesneden partjes limoen en garneer met de lente ui en verse koriander.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
vegetarische bami
Eenvoudig recept voor vegetarische bami met bimi, taugé en spitskool.
Een recept van
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties