De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vegetarische bami

Eenvoudig recept voor vegetarische bami met bimi, taugé en spitskool.
Direct naar recept
Vegetarische bami

Bereidingswijze

Bereiding
1. Pel de knoflook en de sjalotjes, snijd de knoflook fijn en snipper de sjalotjes. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de rode peper en de lente ui in schuine plakjes.

2. Verhit een scheutje olie in de wok en fruit de knoflook, de sjalotjes en de gember. Voeg zodra deze doorzichtig zijn de bimi toe.

3. Bak de bimi voor ongeveer 5 minuten en voeg zodra deze goudbruin zijn de spitskool, de taugé en de rode peper toe.

4. Voeg de Verstegen Java Blend voor Nasi/Bami, de ketjap en de gekookte bami toe en roerbak het geheel een paar minuten. Pers de limoen uit boven de bami en breng op smaak.

5. Serveer de bami met extra gesneden partjes limoen en garneer met de lente ui en verse koriander.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.