Kook de rijst volgens de bereidingswijze.
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de bospenen in plakjes. Snijd de tomaat in stukken.
Verwarm een scheut olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de kerriepoeder. Voeg de bospenen toe en bak circa 2 minuten mee.
Snijd de meerval in blokjes van circa 2 centimeter en voeg de meerval en de tomaten toe aan de groente.
Voeg de mosselen en de dille toe en blus af met de witte wijn. Breng op smaak met zout en peper en gaar circa 10 minuten met de deksel op de pan.
Serveer de rijst bij het stoofpotje.
stoofpotje van meerval en mosselen
Kook de rijst volgens de bereidingswijze. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de bospenen in plakjes. Snijd de tomaat in stukken. Verwarm een scheut olie in een pan en fruit de ui, knoflook en de kerriepoeder.
Meld je aan en praat mee