Spicy Pumpkin Cupcake
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Meng het meel, basterdsuiker, bakpoeder, zout, kaneel, peper en gember met een garde door elkaar. Meng in een andere kom de pompoen, eieren, melk en olie door elkaar. Meng dit met een garde door de droge ingrediënten. Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en verdeel het beslag erover met een ijsknijper. Bak de cupcakes circa 25 minuten in de oven.
Romige Karamel
Karamelliseer de suiker en breng de room in een andere pan aan de kook. Blus de karamel af met de kokende room en roer goed door. Los de boter op in de romige karamel en laat de saus afkoelen. Schenk de saus in een kleine spuitzak.
Melkchocoladecrème
Smelt de chocolade. Draai de boter luchtig met de poedersuiker en meng de banketbakkersroom erdoor. Roer de chocolade erdoor en schep de chocoladecrème in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
Garneren
Spuit de chocoladecrème in een dubbele ring op de cupcakes. Vul het midden met de romige karamel. Bestrooi met chocoladekrullen en pompoenpitten.
Meld je aan en praat mee