De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kabeljauw met spinazie

Zin in een lekker stukje vis? Jet van Nieuwkerk maakt deze heerlijke kabeljauw met spinazie in Lekker Snel!

Kabeljauw met spinazie

Een recept van

Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk

"Een visje op zijn tijd is altijd lekker. Met kabeljauw kun je weinig fout doen, dus dit recept is ook perfect voor een beginnende chef!"

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelen in 15 tot 20 minuten gaar. Giet af en laat uitwasemen.

  3. Hak de dille fijn. Meng met de mosterd, 1 el olijfolie en het sap van de citroen in een kommetje tot een marinade.

  4. Leg de kabeljauwfilets in een ingevette ovenschaal en smeer in met de dillemarinade. Bak de kabeljauw in 8 tot 10 minuten gaar in de oven.

  5. Pers de knoflook uit en snijd de venkel in reepjes. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de venkel en de knoflook 2 tot 3 minuten. Voeg de spinazie in delen toe en bak tot het geslonken is.

  6. Hussel de aardappelen door de dillemarinade in de ovenschaal. Serveer op een bord met de kabeljauw en gebakken groente.

Picnic x 24Kitchen

En de boodschappen? Die bestel je gemakkelijk in de Picnic-app. Met één klik in je mandje, morgen al op tafel. Altijd gratis thuisbezorgd!

Picnic logo

In Lekker Snel! deelt 24Kitchen-chef Jet van Nieuwkerk de allerlekkerste recepten die je binnen half uur op tafel kan zetten. 

Jet van Nieuwkerk

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker