Parelhoen
Maak de parelhoenfilet schoon en snijd ze in dunne plakken. Sla ze tussen 2 lagen folie plat met een pan of een deegroller. Splits het ei en bewaar het eiwit. Snijd de kip in kleine blokjes. Pureer de kip, room, eiwit en zout tot een farce. Pluk en hak de kervel fijn en meng het door de farce. Schep de farce in een spuitzak. Leg het spek met daarop de parelhoen op plasticfolie. Spuit een baan farce op de parelhoenfilet en maak er een strakke rol van. Rol de strak in aluminium olie en knoop hem dicht. Gaar de rouleau in warm water van circa 90 ºC tot een kerntemperatuur van minimaal 79 ºC.
Salade
Pel en snipper de sjalot. Maak een dressing van de sjalot, azijn, mosterd, honing, zout, peper en de olie. Breng de sla op smaak met de dressing. Serveer de salade met de rouleau en gebakken champignons.
0 reacties