Verwarm de oven voor op 175 ºC. Vet de bakvormen in met boter. Roer de boter met de suiker luchtig en meng een voor een de eieren erdoor tot. Voeg de bloem toe en spatel goed door. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
Fondant
Meng het bietensap met de poedersuiker. Haal de cakejes uit de vorm en laat afkoelen. Besmeer de bovenkant van de cakejes met de fondant.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
roze koeken
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
2 reacties
Het glazuur maakte ik met bessensap. Heerlijk een eerlijk.
Werd altijd met gejuich ontvangen.