De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Miljuschka's granola-ontbijttaart

Voor PLUS Genieten Magazine maakte MIljuschka deze prachtige, voedzame én tegelijkertijd heerlijke granola-ontbijttaart. Want wie wil er nu niet ontbijten met taart?!

Direct naar recept
Genieten magazine granola ontbijttaart

Bereidingswijze

Dit recept is afkomstig uit genieten, het gloednieuwe magazine van PLUS Supermarkt dat vanaf vandaag verkrijgbaar is in de winkel en via PLUS.nl/genieten


 

Verwarm de oven voor op 175 °C. Smelt de kokosolie met de ahornsiroop in een steelpan op laag vuur. Voeg de havervlokken, het amandelschaafsel en kokos toe en roer door elkaar. Neem de pan van het vuur en schep het eiwit erdoor. 

Druk het deeg in de taartvorm, zet deze in het midden van de oven en bak de taartbodem in ca. 20 minuten goudbruin. Haal de vorm uit de oven en laat afkoelen. Meng ondertussen voor de vulling de yoghurt en honing.

Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Roer beide door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel in de taartbodem. Verdeel het fruit over de taart. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.